Ga naar de inhoud

Hallo, ik ben Double-U K, WK ofwel

Wim Krol

Ik help bedrijven – m.n. in B2B –

met hun marketing, verkoop en klantcontact

en de ondersteuning daarvan door technologie.

Een flinke stap vooruit

Mijn missie

Ik help bedrijven om hun marketing, sales en klantcontact op een hoger niveau te brengen.
Dit doe ik door richting te geven met strategie en plannen en het realiseren van programma’s en projecten. 
Altijd gericht op het leveren van tastbare resultaten en toegevoegde waarde.

Marketing Consultancy

Als marketeer kan ik bedrijven helpen met hun campagne, lead en relatiemanagement. Ik richt mij op B2B waar ik denk dat een strategische focus op reputatie, relaties en omzet de meeste toegevoegde waarde oplevert.

Project Management

Verder ben ik een all-round project manager met uitgebreide ervaring op het gebied van marketing, sales en ICT. Ik ben opgeleid in gangbare project management methodes en agile aanpakken.

waarde creatie

Meer over mij

Ik begon mijn loopbaan bij communicatieadvies- en reclamebureaus, met een accent op merkenbouw in B2C. Ik maakte de stap naar relationship marketingbureaus, stond als manager aan de wieg van de eerste onlinebureaus en ondersteunde een mix van B2C- en B2B-klanten met strategieën en campagnes.

In 2001 startte ik voor mijzelf met consultancy, project- en interim-management. Ik ging mij richten op B2B-bedrijven en andere organisaties met een complex netwerk aan relaties. Opdrachten richtten zich meer en meer op de infrastructuur (met name Microsoft Dynamics 365) en kregen een projectmatig karakter, met ruimte voor agile aanpakken, zoals scrum.

Ik schoolde mij in projectmanagement (Prince2 Practitioner), de toepassing van agile werkmethoden binnen projecten (Prince2 Agile Practitioner) en Product Ownership (Professional Scrum Product Owner I). 

Zo ontwikkelde ik mij tot een allround inzetbaar manager met sterke focus op de toegevoegde waarde voor organisatie en haar omgeving. Als business consultant/project manager/product owner houd ik rekening met de soms uiteenlopende eisen en belangen van alle stakeholders. Bij de uitwerking daarvan leg ik de focus op een optimale gebruikservaring en de inbedding binnen de organisatie.  

Ik word gekenschetst als iemand die stressbestendig is en complexe trajecten met tastbaar resultaat afrondt. Men ziet mij als een betrokken bruggenbouwer binnen organisaties, wat ik koppel aan mijn brede interesse in organisaties, markten en mensen.

Verandering teweeg brengen

Relaties met klanten versterken. Nieuwe relaties opbouwen met prospects. De organisatie en infrastructuur op een hoger niveau brengen. Van merken vrienden maken.

Hoewel mijn focus verschoof, is de kern van mijn werk altijd gebleven om veranderingen te realiseren.

Lees hier over het model dat ik hierbij hanteer.

neem contact met me op

Laten we het hebben over jouw uitdaging

Wil je kennismaken, meer informatie of heb je een vraag? Je kunt me bereiken per e-mail wkrol(at)doubleuk.nl, telefoon  +31 6 27 03 07 03 of dit formulier gebruiken om mij een bericht te sturen.

Mobiele versie afsluiten